gang8.jpg
  • Kans voor talent

Rudolph Pabus Cleveringa Lyceum geeft je de ruimte om jezelf te zijn, jezelf te ontwikkelen en je talent te ontdekken en te gebruiken.

• Wie zijn wij

Rudolph Pabus Cleveringa Lyceum is onderdeel van Stichting voortgezet Onderwijs Eemsdelta en verzorgt onderwijs op havo, vwo en vwo+ niveau.

• Wat maakt ons bijzonder

Rudolph Pabus Cleveringa Lyceum staat open voor alle leerlingen in de regio, ongeacht iemands levensovertuiging, sociale en etnische achtergrond.

• Hoe ziet onze school eruit

Rudolph Pabus Cleveringa Lyceum is een gezellige en veilige school in een groene omgeving.

• Projecten, thema's, Stage's

Alle leerlingen die instromen in het voortgezet onderwijs, voeren tijdens hun schoolperiode één of meerdere maatschappelijke stages uit.

• Ondersteuning

Rudolph Pabus Cleveringa Lyceum is een school die zijn leerlingen serieus neemt. Er is veel aandacht voor de persoonlijk situatie van de leerling.

• Gezonde School

Rudolph Pabus Cleveringa Lyceum is een gezonde school met een gecertificeerde, gezonde kantine en is ook een rookvrije school.

• Inspraak

Op het Rudolph Pabus Cleveringa Lyceum vinden we de mening van leerlingen en ouders over de school en ons onderwijs van groot belang en daarom zijn er diverse inspraakmogelijkheden.