Kennismakingsmiddag brugklassers RPCL 14.00 uur - 15.30 uur

Beste leerling,

Super leuk dat je je hebt ingeschreven bij het Rudolph Pabus Cleveringa Lyceum. Voor de zomervakantie maak je kennis met je klasgenoten. We nodigen je van harte uit op

woensdag 16 juni om 14.00 uur tot 15.30 uur aan de Pastorielaan 11 in Appingedam.

Het programma bestaat uit een algemeen welkomstwoord en daarna ga je met je toekomstige klas en mentor naar een lokaal voor verdere kennismaking.

Je kan je fiets in de fietsenstalling achter de school plaatsen. Via de zij-ingang kom je de school binnen en kun je plaats nemen in de kantine. Het dragen van een mondkapje in de school is verplicht.

Deze middag is uitsluitend voor leerlingen en niet voor je ouder(s)/verzorger(s).

Wij wensen je alvast veel plezier toe en zien je graag op woensdag 16 juni!

Je ouder(s)/verzorger(s) hebben bovenstaande info inmiddels per mail moeten hebben ontvangen, indien ze geen mail hebben ontvangen dan is het mogelijk dat het bericht in de spam is terechtgekomen (s.v.p. checken)